Cursus Frans

Tahon Talen FransCursus Frans, Tahon Talenpracticum verzorgt cursussen Frans in Zwolle.
Frans, een wereldtaal die niet alleen in Frankrijk, België en Zwitserland wordt gesproken maar ook door 7 miljoen mensen in Canada en 115 miljoen mensen in Afrika.
Of u nu op zoek bent naar een vakantiecursus Frans of zakelijk Frans moet leren, wij hebben altijd een cursus die aansluit bij uw wensen.
Wij verzorgen spoedcursussen, privélessen en ook conversatielessen Frans in klein groepsverband. Ook verzorgen wij cursussen om u voor te bereiden op de DELF en DALF examens. Diploma’s voor de Franse taal die internationaal erkend worden.

C’est difficile le français? Bij Tahon Talenpracticum niet. Vanaf de eerste les zal de docent met u al Frans praten en u zult spelenderwijs de grammatica leren. En het zal niet lang duren voordat u zegt: Mais alors le français, c’est pas si difficile que ça!

Frans, wat een mooie taal is het toch. Neem een cursus Frans en u verstaat ineens alles. Wat de ober eigenlijk zegt, terwijl u eerder dacht dat ze gewoon vriendelijk waren. En als u naar Frankrijk gaat moet u toch echt Frans kunnen om te communiceren; de plaatselijke bevolking vertikt het over het algemeen om een andere taal te gaan leren. En als ze het wel hebben geprobeerd praten ze zo onverstaanbaar Engels of Duits, dat u liever overschakelt op hun taaltje.

Frankrijk, het land van Chopin, Marie Curie, Jacques Brel en Vincent van Gogh, althans, dat zeggen ze zelf. En het land met de mooiste hoofdstad ter wereld. Als u een cursus Frans neemt, dan verstaat u ook ineens de Franse televisie. Luister een uurtje, en u hoort minstens twee keer de zin ‘la plus belle ville du monde’.

Wilt u echt Frans leren? Zo ja, dan kunt u straks ook in Canada volop ergernissen opdoen. Daar praten ze ook Frans, maar dan lelijk.

Meer informatie over cursus Frans;